dijous, 5 de setembre de 2013

Benvolguts:


La comunicació humana en totes les seves dimensions sempre ha estat una de les nostres inquietuds.  Per això, ens complau informar-los que aquest nou curs incloem la logopèdia en la nostra oferta de serveis.

La logopèdia és la disciplina encarregada de la prevenció, detecció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns de la comunicació, del llenguatge, de la parla, de la veu i de l'audició tant en adults com en nens.

El seu camp d'actuació és molt ampli ja que abasta des de l'atenció primerenca en la població infantil, fins a la intervenció en l'edat adolescent, adulta i en la tercera edat.

La comunicació és un procés excepcional que identifica el comportament humà. El llenguatge i la música són vehicles fonamentals de comunicació humana, i estan relacionats amb processos tan importants com el pensament, el coneixement, l'aprenentatge i la resolució de problemes.

L'ésser humà és un ésser social gràcies a la comunicació. Donada la seva importància, qualsevol alteració en el procés comunicatiu afecta de manera global l'individu, requerint intervencions integrals per al seu restabliment.

L’Espai Logopèdic de l'ESMUT engloba un equip interdisciplinari de professionals que vetllen per la qualitat en la intervenció logopèdica, utilitzant metodologies integradores.

Ens posem al vostre servei per a qualsevol qüestió que pugueu necessitar.


Molt atentamentMari Carmen Muñoz Moya

           Logopeda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada